Communiekaarten

communiekaart bestellenIs het dit jaar de beurt van jouw zoon of dochter? Neem dan een kijkje in de Smartphoto collectie communie- en lentefeestkaartjes.

Een eigen communiekaart maken is tegenwoordig iets dat niet mag ontbreken op het feest van jouw zoon of dochter. Met de fotoservice partijen waar wij mee werken, maak je van een communiekaart een kaart die eruit spring! Hieronder alvast enkele leuke ideeën van Smartphoto.

Naast kaartjes vind je bij smartphoto een hele reeks ideëen om die speciale dag nooit te vergeten! Die ene mooie foto van de communicant laat je printen op fotocanvas. En de foto’s van het feest? Die bundel je in een prachtig fotoboek. Ook een menukaart nodig bij het feest, dan heb je met de 4YOU menukaart een prachtexemplaar!

Communie uitnodiging

Bij het communiefeest of lentefeest van jouw kinderen is het leuk om een gepersonaliseerde kaart te maken als uitnodiging.

Maak en bestel ze nu vanaf € 0,75 per kaart!

Eigen communiekaart maken

Een uitnodiging voor een communie maken is heel eenvoudig. Kies het type kaart dat je wenst te gebruiken: wenskaart of fotokaart. Deze zijn beiden volledig te personaliseren met de foto’s van de communicanten. Voorzie ook een leuke menukaart om het diner perfect te laten verlopen.

Communiekaart bestellen

Bij Smartphoto, kun je heel eenvoudig en goedkoop de communiekaartjes bestellen.
Bestel een communie wenskaart vanaf € 1,95 per kaart.
Bestel een fotokaart reeds vanaf € 0,95 per kaart.

Alle fotoservice kortingscodes op een rij

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>