Gratis kalender bestellen bij Photobox.be

 

Bestel gratis een kalender bij Photobox.be! Als bezoeker van gratis foto ben je uitgekozen om een gratis exemplaar van de nieuwe keukenkalender 2012 te bestellen.

gratis kalender bestellen bij photoboxDe smalle, elegante, kalender kun je volledig personaliseren en elke maand voorzien van een prachtige foto van je vrienden of familie. De lange keukenkalender is ideaal om er verjaardagen of belangrijke afspraken op te noteren.

De kalender is gedrukt op stevig luxepapier van 250 gr/m². De keukenkalender beschikt over 1 pagina per maand, met 1 tot 4 foto’s per pagina. In totaal kun je je gepersonaliseerde kalender voorzien van maximaal 37 foto’s! Om de fotokalender op te hangen is er een spiraal met haakje voorzien.

Bestel je de kalender vandaag, dan bedraagt de productietijd ongeveer 3 werkdagen.

Twijfel dus niet langer en bestel je gratis exemplaar van de keukenkalender voor 28 december 2011! Vergeet onderstaande kortingscode niet te gebruiken om te genieten van je gratis kalender.

Gratis kalender bestellen
Actiecode verloopt op: 28/12/2011
TESTCBEN
Klik om te Openen/kopiëren
Deze kortingscode is helaas niet langer geldig. Probeer een van onze andere codes.
Vind je dit leuk? Deel het met je vrienden!
This entry was posted in PhotoBox and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>