Smartphoto fotoboek kortingscode: slechts € 7,50

 

Net terug van een deugddoende vakantie in de zon? Of vertrek je binnenkort naar een warm en zonnig land? Vergeet dan niet om heel wat foto’s te trekken. Verzamel je leukste foto’s en maak een prachtig fotoalbum. Met de Smartphoto fotoboek kortingscode bestel je een fotoalbum voor slechts € 7,50 i.p.v. € 19,90.

Smartphoto fotoboek kortingscode

Door je foto’s in dit vierkant fotoboek met zachte kaft te plaatsen, kun je een boeiend verhaal maken. Op deze manier kun je makkelijk het verhaal aan je vrienden en familie vertellen en de mooiste momenten herbeleven.

Met deze Smartfoto actie ontvang je een large fotoalbum voor € 7,50 in plaats van € 19,90. In deze promotieprijs, is inbegrepen:

 • 20 pagina’s
 • zachte fotokaft
 • transportkosten
Smartphoto fotoboek voor slechts € 7,50
Bestel je fotoboek bij smartphoto voor slechts € 7,50 in plaats van € 19,90
Actiecode verloopt op: 29/07/2012
2012284236
Klik om te Openen/kopiëren
Deze kortingscode is helaas niet langer geldig. Probeer een van onze andere codes.is
Smartphoto fotoboek kortingscode * Aanbod geldig voor een nieuwe klant met actiecode 2012284236 t/m 29/07/2012 voor 1 bestelling van 1 Fotoboek Large vierkant met zachte kaft met standaard aantal pagina’s (20) via www.smartphoto.be. Niet cumuleerbaar met andere promoties en/of hoeveelheidskortingen. Verzendkosten voor 1 fotoboek Large vierkant met zachte kaft inbegrepen.
Vind je dit leuk? Deel het met je vrienden!
This entry was posted in Smartphoto and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Smartphoto fotoboek kortingscode: slechts € 7,50

 1. Frederic says:

  Deze actiecode net op tijd kunnen gebruiken. Fantastisch dat jullie aan die kortingscodes kunnen geraken van Smartphoto.

   
 2. Andrea Stevens says:

  Verdorie, ik ben net te laat!
  Gratis-foto , wanneer denken jullie dat er een nieuwe actiecode verschijnt voor fotoboeken? Ik ben namelijk net terug van vakantie en zou graag een fotoboek maken met Smartphoto. Bedankt voor jullie antwoord!

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>