Smartphoto kortingscode: 15% korting op alle fotoproducten

 

Om je fotogeschenken te bestellen raden wij je aan om dit bij Smartphoto te doen. Deze fotoservice is veruit de bekendste op het net en biedt je de beste kwaliteit aan de voordeligste prijs. Voor wie Smartphoto nog niet kent, zal wellicht wel de voorganger kennen, ExtraFilm.

Tijdens de maand mei en tot 10 juni geniet je van een mooie korting op alle fotoproducten op de website www.smartphoto.be. De korting bedraagt maar liefst 15 procent en is geldig tot en met 10 juni 2012.

Een selectie van de meest populaire fotoproducten zijn de : gepersonaliseerde fotomok, bedrukte t-shirt, schoudertas, muismat, placemats.

Als je voor vaderdag nog geen geschenk hebt, kun je dankzij Gratis-foto.be de leukste geschenken online bestellen tegen de beste prijs. Twijfel dus niet langer en geniet van 15% voordeel bij Smartfoto!

15% Smartphoto korting op alle fotoproducten
Wat je ook bestelt, je krijgt 15% korting op je fotobestelling bij Smartphoto!
Actiecode verloopt op: 10/06/2012
2012218564
Klik om te Openen/kopiëren
Deze kortingscode is helaas niet langer geldig. Probeer een van onze andere codes.

De fotomok kun je reeds bestellen vanaf € 6,50, maar met bovenstaande kortingscode krijg je nog een korting van 15% erbovenop. Een eigen Espresso set maken doe je ook al voor slechts € 16,95. Ook zelf placemats personaliseren doe je al voor een super scherpe prijs van € 12,95.

Hoe de Smartphoto kortingscode gebruiken?

Om te genieten van deze Smartphoto maand actie kun je de onderstaande kortingscode gebruiken:

15% Smartphoto korting op alle fotoproducten
Wat je ook bestelt, je krijgt 15% korting op je fotobestelling bij Smartphoto!
Actiecode verloopt op: 10/06/2012
2012218564
Klik om te Openen/kopiëren
Deze kortingscode is helaas niet langer geldig. Probeer een van onze andere codes.

Om deze vouchercode te gebruiken hoef je enkel te klikken op de code. Door erop te klikken ga je meteen naar de actiepagina, de kortingscode zal automatisch gekopieerd worden op je klembord. Eens je in het winkelmandje bent klik je in het kortingscodeveld en plak je de code door “CTRL+V” in te drukken. Een alternatief om van de korting te genieten is klikken op de rechtermuisknop en vervolgens op “plakken” te klikken.

Veel plezier met deze korting en laat ons weten wat hebt besteld ;-)

Vind je dit leuk? Deel het met je vrienden!
This entry was posted in Smartphoto and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>